~The Pussycat Dolls~

  [BG]   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(764)
°◦●◊ Начало °◦●◊
°◦●◊ Новини °◦●◊
°◦●◊ Клипче за всяка една от PCD °◦●◊
°◦●◊ Никол в мъжкото списание Complex °◦●◊
°◦●◊ За контакти °◦●◊
°◦●◊ Слушайте и гледайте PCD °◦●◊
°◦●◊ Биография на всяка една от PCD(на БГ) °◦●◊
°◦●◊ Blends °◦●◊
°◦●◊ Всичко за PCD °◦●◊
°◦●◊ INSPI(red) event-Melody °◦●◊
°◦●◊ Whatever U Like °◦●◊
°◦●◊ Снимки на Никол с Will.I.Am °◦●◊
°◦●◊ PCD's CokeLive Festival °◦●◊
°◦●◊ Bet Awards °◦●◊
°◦●◊ The Producer's Ball °◦●◊
°◦●◊ Kevin Liles Power Brunch °◦●◊
°◦●◊ Illusion Cosmetics' Sparkle, Shimmer & Shine Glamour Suite °◦●◊
°◦●◊ Akademiks & Disturbing the peace Private Reception °◦●◊
°◦●◊ Nicole in Plaza Hotel °◦●◊
°◦●◊ New Pics °◦●◊
°◦●◊ Аватари на Никол °◦●◊
°◦●◊ Аватари на Джесика °◦●◊
°◦●◊ Аватари на Ашли °◦●◊
°◦●◊ Аватари на Ким °◦●◊
°◦●◊ Аватари на Мелъди °◦●◊
°◦●◊ Аватари на Кармит °◦●◊
°◦●◊ Музика °◦●◊
°◦●◊ Видео °◦●◊
°◦●◊ Картички °◦●◊
°◦●◊ Снимки от списания °◦●◊
°◦●◊ Аватари на PCD °◦●◊
°◦●◊ Други сайтчета,който можете да посетите °◦●◊
°◦●◊ Текстове на песни °◦●◊
°◦●◊ Календар °◦●◊
°◦●◊ Лексикон °◦●◊
°◦●◊ Анкетка°◦●◊
°◦●◊ Форум на PCD °◦●◊
°◦●◊ Станете част от най-големите фенове на PCD °◦●◊


°◦●◊ PCD at the Grammy Awards °◦●◊ °◦●◊ Pussycat Doll Nicole °◦●◊ °◦●◊ Melody pics °◦●◊ °◦●◊ Sexy Ashley °◦●◊ °◦●◊ Jessica kitty °◦●◊ °◦●◊ Carmit hotty °◦●◊ °◦●◊ Kimberly girl °◦●◊

°◦●◊ Новини °◦●◊ / Pussycat Dolls

10 Февруари 07, 10:59 / Автор: Админката
"Момчетата се страхуват от нас!"
Момчеатата от целия свят си мечтаят тайничко за Никол,Ашли,Джесика,Кимбърли,Мелъди и Кармит! Но кукличките изглеждат недостижими. Невероятно, но факт- момичетата все още са сами. Причината? Мъжете просто се страхуват от тях! "Това си е истинска катастрофа! - въздиша Никол Шерцингер (28). - Повечето момчета не се осмеляват дори да ни заговорят."
Възможно ли е да е заради това, че в I Don't Need A Man шестте красавици категорично заявяват, че не се нуждаят от мъж? "Наистина не се нуждаем - подвърждава Кимбърли, - но въпреки това си падаме по тях." Шестте избухват в смях и после Никол обяснява:
"Пътуваме толкова много, че една сериозна връзка вероятно няма шанс, но срещу малко флиртуване няма какво да се възрази." И това обаче се оказва цел, която се струва недостижима на повечето мъже.
"Дори когато усилено търся контакт с очи и открито флиртувам с поглед, мъжете не смеят да предприемат нищо" - продължава Никол. Кармит я допълва: "Само онези типове, с които никой не иска да има нещо общо, се притискат до нас на дансинга в клубовете. Защо най-лошите мъже имат най-високо самочувствие?"
При този въпрос веднага изниква друг - какви са мъжете,за които мечтаят шесттте момичета? "Аз си падам по джентълмени, които винаги ми отварят вратата и ми правят красиви подаръци " - обяснява Никол веднага. "Аз пък си падам по музиканти" - взима й думата Мелъди. Разбира се! А дали трябва да са богати и известни? "Не, всъщност не. Ние самите печелим купища пари!" - отговарят кукличките в хор, "Но не пречи, ако един мъж е богат или известен" - допълва Никол с хитра усмивка. Все пак тя знае за какво говори. Още като ученичка днешната кукличка излиза с вокала на американската банда 311 - Ник Хексъм, и любовта им трая цели седем години! "Не съм момиче за бързи срещи - допълва тя. - Първо наистина трябва да се влюбя. И после веднага годеж!"
За другите момичета романтичните срещи с различни момчета не са толкова лоши. "Перфектната среща е някой мъж да те "отвлече" за пътуване до Париж и да те поглези там с вечеря на свещи и червено вино" - мечтае Мелъди. "Аз предпочитам да се гушкам спокойно със своето съкровище вкъщи на дивана пред телевизора и да си поръчаме пица - не се съгласява Никол. - Работата ми е толкова стресираща, че не искам екшън и с мъжа до мен."

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0954